Søk
  • Ålesund Sentrumsforening

Rebellhuset åpner i Konges gate!

Det som tidligere er kjent som Moro ekspanderer og åpner nå Rebellhuset sammen med lokale gründere. Du finner inngangen i Kongens gate 24.

-Rebellhuset er Ålesunds nyeste kreative fellesskap, sier markedskoordinator Maria Remøy.


Hele konseptet startet med tre gründere som var på jakt etter et nytt kontor, men det de fant var en hel gjeng kreative ildsjeler som gjorde det samme. Da de så dette behovet satset de større og startet fellesskapet Moro høsten 2021.


- Vi er veldig stolte over å presentere Rebellhuset som skal være et lavterskeltilbud og et

arbeidsfellesskap for kreativ næring og kunstnere i Ålesund. I coworken tilbyr vi faste

kontorløsninger og come-and-go abonnement med tilgang til felles fasiliteter, verksted og lounge. I Kongens gate får vi Memento Mori kafé, vårt eget in-house galleri, mørkerom, Monster Ink tatoveringsstudio og møterom, fortsetter Remøy.


Det kreative fellesskapet hadde i oppstartsfasen 10 bedrifter/freelancere innen film, kunst, yoga og mye mer som samlet seg i coworken. Nå er det over 20 små- og store bedrifter + freelancere som holder til i huset. Det å kunne spille på synergieffektene fra hverandre ble et viktig punkt for veien videre.


som vi allerede holder til i, fortsetter Remøy.De er allerede godt i gang med byggingen og planlegger åpning sommeren 2022. I mellomtiden går det sin gang i coworken, hvor teamet driver innen film, foto, 3D, kunst og markedsføring. Dette er bare en liten del av hva som tilbys på huset, les mer på deres hjemmeside www.rebellhuset.no


- Rebellhuset skal være «underdogs, supporting underdogs» hvor vi heier på hverandre som gründere, bedrifter, kunstnere og spiller hverandre gode. Vi gleder oss til å kunne åpne opp for enda flere, og introdusere aktiviteter, eventer og kurs, avslutter Maria Remøy.


195 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle