Søk
  • Ålesund Sentrumsforening

Fra Match til "Det nye" Nuvaa

Like over påske skjedde det store endringer hos den etablerte kleskjeden Match på Ålesund Storsenter. De pusset ikke bare opp lokalene, men har også skiftet navn til Nuvaa, i tillegg til å fornye seg med helt nye merkevarer.


Mange har nok undret seg litt over navnevalget. Hva betyr Nuvaa og hvordan skal det egentlig uttales? Svaret er "NUVÅ", som rett og slett betyr "Det nye". Et lokalt preg på "Art nouveau", som butikken gjenspeiler i stor grad.


Nuvaas nye logo ved inngangspartiet til butikken

Den nye logoen er godt plassert over innganspartiet til butikken.


På åpningsdagen var det full rull i butikken. Kundene strømmet på og virket veldig fornøyd med butikkens nye uttrykk og utvalg. Noe av det første en møter er det man kan kalle "godtebordet". Ja, for det er nettopp en "godtebutikk" Nuvaa ønsker å være. Enten kundene trenger noe nytt for helgen, eller ønsker å oppgradere hele sesonggarderoben.


Vi gir kunden trygghet ved å alltid være bevisste på hvilke merker og produkter vi tilbyr - og dermed hjelper kunne våre til å ta sunne valg knyttet til mote og livsstil.


Nuvaa fører de nyeste trendene både innen dame- og herremote, i tillegg til livsstilsprodukter. De er også opptatt av å være kvalitetsbevisste rundt merkevarene de selger, og fører blant annet merker som NA-KD, Samsøe & Samsøe, Lois og Untold Stories.Interiøret i butikken er sterkt preget av detaljer som gjenspeiles i den flotte jugendbyen vår. Farger, mønster og tekstur er alt nøye utvalgt for å gi butikken et særeget og delikat preg. Vi lot oss begeistre over de flotte detaljene, og synes det er spennende at butikker satser på et særeget og lokalt preg med inspirasjon av vår egen, vakre by!


Modeller utenfor dør i Jugenbyen Ålesund

Hva kunne vel passet bedre som bakgrunn for en første fotoshoot enn nettopp Jugendbyen? Inspirert av plakaten "Dører i Ålesund". Foto: Nuvaa


Besøker du Nuvaa kan du møtte denne flotte buketten med ansatte, som er opptatt av å gi deg kundeservice og hjelp med å friske opp garderoben.


For de som måtte lure så er MANGO-avdelingen fortsatt en del av Nuvaa, og består som før!


Tekst og foto: Iselin Francesca Flem // Nuvaa

188 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle