«By appen» skal lanseres til sommeren

Ålesund Sentrumsforening jobber med å lansere en app for bysentrum hvor vi skal samle all informasjon som både lokale og tilreisende trenger å vite. Planen er at den skal være klar til sommeren og vi jobber med å fylle den med aktuelt innhold som gjøre at den kan synliggjøre alt det spennende vi har å by på i Ålesund sentrum.

Byen har mange opplevelser å by på, og vi ønsker å samle så mye informasjon som mulig på én plass som gjør at man finner det man er på jakt etter – eller oppdager noe nytt som man har lyst til å oppleve eller besøke. Det blir muligheter for tilbudskampanjer, karttjenester og mye annet spennende.

Den kommer i første omgang på norsk, og senere på engelsk. Det vil være et naturlig samarbeid med Destinasjon Ålesund & Sunnmøre og flere andre aktører for å utvikle den videre når vi kan ta imot internasjonale gjester igjen.

Foto: Ole-Martin Sæthermoen