Søk
  • Ålesund Sentrumsforening

Brosundet brenner // Lysmakering

Bybrannen er en viktig del av byen historie, og vanligvis samler vi tusenvis av mennesker for å gjenfortelle byens historie med bygningene i Brosundet som lerret. Pandemien setter en demper for arrangementet i år også, så vi må være kreative og finne andre måter å markere bybrannen på.Ålesund Sentrumsforening var godt i gang med planene for å arrangere Brosundet brenner 2022, men ting snudde brått. Vi har heldigvis fått litt erfaring med å tenke alternative løsninger underveis i pandemien og takket være midler fra Kjell Holm Stiftelsen, får vi likevel laget en fin markering.

Det blir lyssetting langs bygningene som blir stående hele helgen, og vi håper dette kan gi et lysglimt og et håp om at vi snart får ta tilbake hverdagen, samtidig som vi vil vise frem den unike arkitekturen som byen ble bygget opp igjen med. Vi håper folk vil bruke anledningen til å lære seg litt om historien til bybrannen og fortelle den videre til neste generasjon.


Tusen takk til vår samarbeidspartner Konsertsystemer som lyser opp!


Les også om Sindre Nakkens m. fl bybrannsarrangement på Teaterfabrikken her: https://www.facebook.com/events/1934254760090744/?ref=newsfeed


Foto: Fotograf Kristiansen


450 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle