Brenner du for byen og digital markedsføring?

Ålesund Sentrumsforening jobber for en levende by og består av snart 200 forskjellige andelseiere som til sammen skaper et stort mangfold av opplevelser. Det er alt fra butikker, restauranter, hotell, utested, gårdeiere, banker, organisasjoner, freelancere, festivaler, reiseliv, kultur og andre bedrifter som ser verdien av å bidra til en positiv utvikling og en levende by.

Vi samarbeider med mange forskjellige aktører og står blant annet bak en del større arrangement:

· Brosundet brenner

· Bylørdag

· Spis & Shop for 100

· Ålesund Pride

· Krigshistorisk byhelg

· Julebyen

· Digitalt Bygavekort

· Den Norske Matfestivalen i Ålesund

Vi styrker laget og trenger noen som brenner for markedsføring, ønsker å være den aktivt del av bybildet og kan ta ansvar for all digital markedsføring i foreningen med god kjennskap til plattformer som Facebook, Instagram og Google.

Det er både mulig for ansettelse i prosjekt i 50 % stilling eller for noen som driver eget firma å levere timer gjennom freelance oppdrag i ca tilsvarende antall timer.

Vi er på jakt etter noen som kan:

· Ta ansvar for digital markedsføring og innholdsproduksjon (ukentlig/daglig innhold, konkurranser, kampanjer, arrangement, osv)

· Markedsføre et stort mangfold av medlemsbedrifter og alle de unike opplevelsene byen har å by på

· Vedlikeholde og produsere innhold til nettsider

· Utforme grafisk design og materiell

· Fotografering

· Videoproduksjon

· Jobbe med CRM-system

· Drifte det digitale Bygavekortet

· Utarbeide strategi for markedsføring og profilering

· Har gode skriftlige fremstillingsevner

· Kan bidra til utvikling av en forening i vekst og skape bærekraftige og effektive løsninger for hvordan oppgaver skal løses

· Gjerne har erfaring fra frivillig arbeid, festivaler og organisasjonsarbeid

Personlige egenskaper:

· Er løsningsorientert, kreativ og har gode kommunikasjonsegenskaper

· Kan jobbe selvstendig, lede egne prosjekt og samarbeide godt med andre

· Takler perioder med stort arbeidspress og et hektisk arbeidsmiljø

· Kan skape struktur i krevende perioder med mange oppgaver

· Er entusiastisk og som er god til å skape resultater gjennom aktiv handling

Vi kan tilby:

· En spennende og variert arbeidshverdag i en forening i vekst og utvikling

· Fleksibilitet til å jobbe på hjemmekontor

· Et stort nettverk av samarbeidspartnere og bidragsytere

· Fleksibel arbeidstid

· Mulighet for vekst og utvikling

Det må påregnes arbeidstid på kveldstid og i helger ved arrangementer. Vi har kontor på Skateflukaia, i samme lokaler som Destinasjon Ålesund & Sunnmøre (over Turistinformasjonen). Det er ønskelig med snarlig tiltredelse og prosjektperioden varer i første omgang til 31.12.2022, med mulighet for forlengelse.

Send søknad og CV til styreleder i Ålesund Sentrumsforening / post@sentrumsforening.no innen 3. januar. Søknaden bør inneholde informasjon om du ønsker å søke ansettelse eller levere timer gjennom freelance. Det kan bli aktuelt med caseoppgaver i forkant og eventuelt under intervju.

Les mer om oss her: www.sentrumsforening.no.

Foto: Jean-Robert Hildrestrand

273 visninger0 kommentarer