Søk
  • Ålesund Sentrumsforening

Binderiet Kremmergaarden utvider

For to år siden åpnet blomster- og interiørbutikken Binderiet i Kremmergaarden. Nå utvides lokalet med enda større interiøravdeling.

Stor etterspørsel

– Vi har hatt stor etterspørsel på enda mer interiør her i sentrum. Vi ønsker å satse videre og tilby kundene våre et bedre utvalg, forteller Binderiet-eier, June Lausund. I fjor inngikk Binderiet Devoldfabrikken et samarbeid med interiørkjeden Designforevig. Nå tar de med seg konseptet videre og utvider butikken i Kremmergaarden med de samme kjente merkevarene som de tilbyr i Langevåg. – Mange av merkene er nok kundene kjent med fra før, men vi får et større utvalg. Blant annet kommer vi til å føre serviser og glass som er ganske nytt for oss, sier hun.


Butikk med særpreg

– Samspillet mellom å være blomster- og interiørbutikk gjør at vi skiller oss ut. Kombinasjonen er et konsept som folk liker og det er derfor så viktig for oss å beholde vårt eget særpreg. Binderiet har

fokus på kreativitet, kunnskap og kvalitet som gjør at kundene til enhver tid får hjelp av svært dyktige ansatte som kan og liker faget sitt, forteller June.


Ett stort pluss

Selv om utvidelsen av Binderiet vil gå ut over det populære vrimleområdet i Kremmergaarden, er senterleder Susanne Lunde Petersen svært glad for endringene som snart skjer. – Binderiet er en fantastisk innbydende butikk med fristende varemiks og høyt nivå på både service og kvalitet. At butikken utvides med et enda større vareutvalg ser jeg bare på som et stort pluss som vil glede både kundene og de ansatte i Kremmergaarden, sier hun.
53 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle