Søk
  • Ålesund Sentrumsforening

Ålesund Sentrumsforening vokser!


Monica Molvær, Ann Helen Svinø og Iselin Flem.


Ann-Helen Svinø blir ny daglig leder i foreningen, vi er stolt av å få henne med på laget, sier styreleder Monica Molvær.


Ann-Helen Svinø er allerede et kjent ansikt i byen og kommer fra jobben som daglig leder på restauranten Bro. Hun tiltrer stillingen allerede denne uken i 50%.


- Ann-Helen brenner for byen, samtidig som hun har kjent på utfordringene under pandemien og ser hvilke muligheter som ligger i sentrum. Hun har også lang erfaring fra serveringsbransjen med lederansvar og vet hvordan det er å jobbe i et hektisk arbeidsmiljø. Det kommer veldig godt med til de store arrangementene vi jobber med, og spesielt til Matfestivalen, forsetter Molvær.


Tidligere i vår, fikk vi også med Iselin Flem med på laget som prosjektleder for grafisk design og digital markedsføring i 50%.


- Iselin har tidligere jobbet med grafisk design i lokalavisene Nytt i Uka og Nordre, og har i tillegg erfaring fra å jobbe i handelssenteret og møteplassen Samfjordkvartalet i Brattvågen. Iselin har tidligere jobbet sammen med Ålesund Sentrumsforening i flere prosjekter og kjenner foreningen godt fra før, sier Molvær.


Ålesund Sentrumsforening jobber for en levende by og har ansvar for flere store arrangementer som Bylørdag, Brosundet brenner, Ålesund Pride og nå også Matfestivalen.


- Jeg har fått spørsmål om jeg skal slutte i Ålesund Sentrumsforening, men jeg fortsette som styreleder slik jeg har gjort hele veien, men nå med enda flere ressurser med på laget. Jeg gleder meg over å få et større team å jobbe sammen med, avslutter styrelederen.

376 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle